Appartementen De Ossengaarde, Nunspeet

Appartementen De Ossengaarde, Nunspeet

Appartementen De Ossengaarde, Nunspeet

Appartementen De Ossengaarde, Nunspeet

Met trots presenteren wij u het prachtige nieuwbouwcomplex ‘Ossengaarde’. In dit moderne en stijlvol ontworpen complex komen totaal 21 appartementen, van diverse grootte en type. Centraal bij het ontwerp stonden functie en duurzaamheid. Functie vanwege de doordachte indeling, fraaie details en de uiterst centrale locatie van het complex. Duurzaamheid om een toekomstbestendig complex te bouwen, waarin aardgas geen rol meer speelt. Die twee componenten zorgen voor aantrekkelijke appartementen met lage maandlasten en hoogwaardig wooncomfort. Het gebouw telt drie woonlagen, met op de begane grond vier aantrekkelijke 2-kamer appartementen van ca. 58 m² en drie 3-kamer appartementen van ca. 80 tot 84 m². Deze totaal zeven appartementen hebben het voordeel van een ruim balkon én een eigen tuin op de begane grond. 


Dezelfde type appartementen treft u eveneens op de eerste en tweede verdieping, waarbij de appartementen van ca. 58 m² voorzien zijn van een balkon op het oosten. De appartementen aan de zijde van de Ossenburgh (resp. 80 en 84 m²) hebben een balkon op het noordwesten en de hoekappartementen hebben zelfs twee balkons, waarvan één op het westen. Door de appartementen gasloos te bouwen, zal elk appartement worden voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming. Daarnaast beschikt elk appartement over een inpandige berging, een fietsenberging in de kelder en een eigen parkeerplaats op het achterterrein. De grootste type appartementen beschikken over een overdekte parkeerplaats. Het complex wordt voorzien van een royale lift en een tweetal trappenhuizen.

Facts

Bekijk het object op
website makelaar

Vanuit het complex wandelt u met een enkele minuut het Marktplein van Nunspeet op. De levendigheid van het dorpscentrum heeft u hier letterlijk ‘om de hoek’, terwijl u voor uw gevoel echt op de Veluwe woont. De lommerrijke Marktstraat draagt daar veel aan bij, met prachtige bomen, veel groen en een rustig straatje met voornamelijk ongemotoriseerd verkeer. Wonen in de ‘Ossengaarde’ staat garant voor gemak, lage maandelijkse lasten, toekomstbestendig en comfortabel wonen op een centrale plek in Nunspeet. 

De appartementen zijn allemaal voorzien van vloerverwarming en een eigen warmtepomp. 
Er zijn stelposten voor het sanitair, de betegeling van de badkamer en toilet. De appartementen worden zonder keuken opgeleverd. 

KENMERKEN 

BOUWNUMMER 2, 3, 4, 9, 10, 11, 16, 17 EN 18: 
• Woonoppervlakte: 58 m² 
• Berging: 6 m² (afmetingen ca. 2.50 x 2.20) 

Bouwnummers 2 t/m 4 zijn gelegen op de begane grond en voorzien van een eigen tuin op het oosten. 
Bouwnummers 9 t/m 11 zijn gelegen op de eerste verdieping en beschikken over een balkon op het oosten. 
Bouwnummers 16 t/m 18 zijn gelegen op de tweede (top) verdieping en zijn voorzien van een balkon op het oosten. 
De indeling bij deze negen appartementen zijn gelijk. 

Koopsom bouwnummer 2 t/m 4: € 242.500,- v.o.n. 
Koopsom bouwnummer 9 t/m 11: € 239.500,- v.o.n. 
Koopsom bouwnummer 16 t/m 18: € 244.500,- v.o.n. 

Indeling: 
Entree, hal met separaat toilet en toegang naar vrijwel alle vertrekken. Inpandige berging en opstelling voor de warmtepomp. Riante slaapkamer van 13 m² met aangrenzend de badkamer. Naar keuze kunt u de badkamer voorzien van een ligbad of een inloopdouche. De badkamer is verder voorzien van een wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Tenslotte de riante woonkamer van 27 m² welke voorzien is van een open keuken en een schuifpui naar het balkon. Dit type appartement heeft in de kelder van het complex een eigen berging van 2.50 x 2.20 en een eigen parkeerplaats op het achterterrein. 

Bekijk de foto's (8)

Tags

  • Residentieel