Business Center At The Park, Groningen

Business Center At The Park, Groningen

Business Center At The Park, Groningen

Business Center At The Park, Groningen

Op het bedrijventerrein ‘Martini Trade Park’ is dit representatieve kantoorgebouw gelegen. Het Martini Trade Park is een kantorenlocatie in het westen van de stad Groningen die zich heeft ontwikkeld tot een levendig zakencentrum, recht tegenover de entree van evenementencenrtum Martiniplaza praktisch naast het markante hoofdkantoor van de Gasunie. 

Het pand is gelegen aan de Leonard Springerlaan 7 te Groningen, en ligt daarmee op steenworp afstand van de ringweg naar Groningen en direct nabij de A7 en de A28.
Ook met het openbaar vervoer (diverse busverbindingen) is het object goed bereikbaar.
Voor parkeren is er ruime mogelijkheid op eigen terrein.

Facts

€ 120 per m²

excl. BTW

Ruime parkeervoorziening

Maritini Trade Park

Bekijk het object op

Ook een gehele verdieping huren kan aan de Leonard Springerlaan 7! De verdieping bestaat uit een grote open vloer met 3 aparte ruimtes die als vergader-, directie- of kantoorruimtes gebruikt kunnen worden. Uiteraard is het mogelijk om naar wens de grote vloer op te delen in verschillende ruimtes. 

Deze betonvloer met industriële look heeft een laagje, die ervoor zorgt dat je deze vloer meteen in gebruik kan nemen. De bovenste rij kozijnen zullen worden voorzien van ramen, zodat deze lichte verdieping nog lichter wordt. Vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over de stad Groningen. Zo kun je de Martinitoren zelfs zien! 

De mogelijkheid bestaat om de verdieping op te delen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bekijk de foto's (8)

Tags

  • Te Huur
  • Kantoren
  • bussines units