Business Center Prins, Apeldoorn

Business Center Prins, Apeldoorn

Business Center Prins, Apeldoorn

Business Center Prins, Apeldoorn

Te huur kantoorruimtes gelegen op één van de mooiste locaties in Apeldoorn, aan de rand van het centrum en nabij het centraal station. Het kantoorgebouw is voorzien van een bemande receptiebalie door het Business Center. Op meerdere verdiepingen is kantoorruimte in verschillende metrages beschikbaar. Het geheel ligt gunstig ten opzichte van snelwegen en openbaar vervoer. Deelverhuur is mogelijk. Bij het gehuurde behoren parkeerplaatsen. Voorts is in het kantoorpand Colour Business Center gevestigd. Huurders hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten die door het Business Center worden aangeboden. Extra services zoals internet, telefonie, antwoordservice, behoren hierdoor tot de mogelijkheden. Het is tevens mogelijk om een vergaderzaal in het Business Center te huren.

Facts

€ 89 per m²

excl. servicekosten

94 parkeerplaatsen

Bemande receptie

Bekijk het object op

De Prins Willem-Alexanderlaan 701 is gesitueerd aan de westkant van het centrum en het centraal station van Apeldoorn. Beiden zijn op 10 minuten loopafstand gelegen. De locatie kenmerkt zich als een moderne mix van wonen- werken en ontspanning.
Bereikbaarheid
Gelegen aan de rand van het centrum. Het object is gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen en openbaar vervoer. Via de uitvalswegen zijn snelwegen Rijkswegen A50 en de A1 binnen tien autominuten te bereiken. Steden als Amsterdam, Utrecht en Zwolle zijn allen binnen het uur te bereiken middels het openbaar vervoer.

Bekijk de foto's (12)

Tags

  • Eigen parkeerplaats
  • Te Huur
  • Kantoren
  • bussines units