Business Center Spoetnik, Amersfoort

Business Center Spoetnik, Amersfoort

Business Center Spoetnik, Amersfoort

Business Center Spoetnik, Amersfoort

Op een prachtige zichtlocatie langs de Rijksweg A1 staat BusinessCenter Spoetnik. Dit moderne kantoorgebouw is in 2009 gerealiseerd en beschikt over een energielabel A en voldoet volledig aan alle eisen van hedendaagse huurders. BusinessCenter Spoetnik is opgebouwd in acht bouwlagen (inclusief dakopbouw) en kan door de hoogte worden gekenmerkt als een echt landmark.

Op de begane grond vindt u de business units. Deze units zijn recent gerealiseerd, zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een Starbucks coffee corner.

Het gebouw bestaat uit twee kantoordelen, die onder een kleine hoek ten opzichte van elkaar zijn gebouwd. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn geven het gebouw een bijzonder representatief karakter. Aansprekende bedrijven in de omgeving zijn o.a. ABN AMRO, Pon Financial Services en Van der Valk A1.

Facts

€ 400 per maand

Bekijk het object op

LOCATIE

Vanaf de snelweg is het kantoorgebouw uitstekend te zien en daardoor kan het kantoorgebouw uitstekend gebruikt worden voor gevelreclame. Het kantoorgebouw in Amersfoort ligt op een gunstige locatie in Nederland, op een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. De stad Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen.
Amersfoort is een dynamische stad. Door het hoge algemene voorzieningenniveau en de uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen heeft de stad een uitstekend werk- en woonklimaat.

BEREIKBAARHEID
BusinessCenter Spoetnik bevindt zich op het moderne bedrijven- en kantorenpark 'Calveen' en is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het ligt direct aan de snelweg A1 en vrijwel direct aan de rondweg. NS-station Schothorst is goed bereikbaar d.m.v. verschillende busverbindingen. De bushalte bevindt zich op loopafstand.

Tags

  • Kantoor
  • Te Huur
  • Business Units