BusinessCenter Delta, Arnhem

BusinessCenter Delta, Arnhem

BusinessCenter Delta, Arnhem

BusinessCenter Delta, Arnhem

BusinessCenter Delta ligt op het Businesspark IJsseloord II dat een hoogwaardige uitstraling heeft met een parkachtig karakter. Hierdoor voldoet het park volledig aan de wensen en eisen die ondernemers nu en in de toekomst kunnen stellen. Dit zeer representatieve kantoorgebouw kenmerkt zich door zijn U-vorm en de ligging op de hoek van de Delta en de Meander.

De totale vloeroppervlakte bedraagt 5.716 m2 verdeeld over 4 bouwlagen. De multifunctionele indelingsmogelijkheden maken het mogelijk zowel één als meerdere huurders te huisvesten.

In het pand zijn voldoende doorgroei mogelijkheden. zo zijn er Business Units, Business Apartments en Corporate Offices beschikbaar. 

Facts

€ 350 per maand

151 PARKEERPLEKKEN

WAARVAN 42 OVERDEKT

Bekijk het object op

Faciliteiten

De Delta is een locatie voorzien van alle faciliteiten en voorwaarden die u als ondernemer wenst. Van een Starbucks coffee corner tot een onbemande supermarkt en uitgebreide vergaderfaciliteiten. Er is een groot parkeerterrein en een parkeergarage. Elektrische laadpunten voor zowel auto als de fiets. 

Bereikbaarheid 
Per auto: Het Businesspark is uitstekend bereikbaar door zijn unieke ligging aan de A12 (Utrecht-Oberhausen), het Velperbroekcircuit en de IJsseloordweg-Pleyroute (A325). 

Per OV: Het object is ook met openbaar vervoer goed bereikbaar door een frequente verbinding met het NS-station Arnhem. 

Tags

  • Kantoor