Kantoorruimte Plesmanstraat 2a, Leusden

Kantoorruimte Plesmanstraat 2a, Leusden

Kantoorruimte Plesmanstraat 2a, Leusden

Kantoorruimte Plesmanstraat 2a, Leusden

Het kantoorgebouw is gelegen op het kantorenpark “De Horst” te Leusden. Dit door groen omgeven kantorenpark heeft een eigentijdse en zakelijke uitstraling en is in de nabijheid gelegen van de rijksweg A28. Nabij de afslag naar de A28 is het Van der Valk Hotel Leusden gesitueerd, waar uitgebreide conferentie-, logies- en horecafaciliteiten aanwezig zijn. 
De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de 2e verdieping. Men betreedt het object middels een imposant entree waar zich zowel een trap als lift bevindt. De kantoorruimte is ruim van opzet en langszijde voorzien van ramen en deuren die  toegang geven tot een galerij. Met de buren op dezelfde verdieping deelt men de keuken en de toiletten.

Facts

€ 110 per m²

excl. BTW en servicekosten

5 Parkeerplaatsen beschikbaar

Bekijk het object op

De Horst is een kantorenlocatie, gelegen aan de noordwestzijde van Leusden nabij de A28. Op dit terrein zijn circa 75 bedrijven gevestigd, voornamelijk in de zakelijke en financiële dienstverlening, groot- en detailhandel, advisering en horeca. De Horst heeft een oppervlakte van 77.000 m2 vvo.Op kantorenpark “De Horst” in Leusden zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, onder andere; Achmea, Intergamma, Afas, ARAG Rechtsbijstand, Adidas Benelux, Puma Benelux alsmede het “Sports Business Center”. 

het kantorenpark “De Horst” is gelegen aan de hoofdontsluitingsweg naar het centrum van Leusden (de Groene Zoom), op zeer korte afstand van de afrit aan de rijksweg A28 (Utrecht – Amersfoort). Het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising tussen de A1 (Amsterdam – Hengelo) en de A28, ligt op enkele kilometers afstand.
50 – 100 m tot de bus; 
0,5 - 1 km tot de A28 en knooppunt Hoevelaken(A1);
5 km tot centrum Amersfoort;
1 – 5 km tot Station Amersfoort (15 minuten met bus).

Bekijk de foto's (12)

Tags

  • Kantoor
  • Te Huur