Winkelunit Industriepark 5C, Leek

Winkelunit Industriepark 5C, Leek

Winkelunit Industriepark 5C, Leek

Winkelunit Industriepark 5C, Leek

Op het Grootwinkelplein Leek is nog een grote unit beschikbaar van circa 725m2 voor volumineuze detailhandel. De andere units zijn onder andere ingevuld door Praxis, Leen Bakker, Kwantum, Welkoop, Beter Bed, Bristol, Jumbo en Aldi. De laatste grote winkelunit is naast de Bristol gelegen. 

De infrastructuur voor komen en gaan en parkeren is volledig nieuw en ademt met de vele groenvoorzieningen een zeer prettige sfeer. De bereikbaarheid van het Grootwinkelplein Leek is zeer goed, nabij het centrum en de toeleiding naar de A7. 

Facts

€ 85 per m²

725 m2 v.v.o.

450 gratis parkeerplaatsen

Bereikbaarheid. 
Per auto 
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Het Grootwinkelplein bevindt zich op ongeveer 4 autominuten van de A7. 

Per OV 
Met het openbaar vervoer is het Grootwinkelplein goed bereikbaar. Op ongeveer 3 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte waar onder andere de Qliner 316 vanuit Groningen stopt. 

Frontbreedte. 
De frontbreedte van de winkelruimte is circa 31 meter. 

Parkeren. 
De parkeergelegenheid is uitstekend! In totaliteit beschikt het Grootwinkelplein, over circa 450 (gratis) parkeerplaatsen. 

Opleveringsniveau. 
Het object wordt casco opgeleverd inclusief: 
- Winkelpui voorzien van isolatieglas en automatische schuifdeuren; 
- Binnenwanden van kalkzandsteen vellingblokken rondom de verhuurde unit; 
- Betonvloer; 
- Meterkast volgens eisen nutsbedrijven, met mantelbuizen, ingevoerde kabels en leidingen (gas: G16, water: 2,5m³ en elektra: 3x80A). 

Gebruiksmogelijkheden. 
Volgens het bestemmingsplan zijn er mogelijkheden voor winkelformules die vanwege de omvang en aard van de gevoerde artikelen een groot oppervlak nodig hebben voor uitstaling. 

Bekijk de foto's (4)

Tags

  • Retail