Nieuws

18 december 2018

6 nieuwe Luxe Business Units in L'Arc en Ciel

Per 1 januari zijn er 6 luxe business units op de 4de  etage in L arc en Ciel Offices gereed. Deze units variëren van 19m2 tot 60m2.

Naast dat de Business units erg modern en luxe zijn kun je ook gebruik maken van de algemene faciliteiten op deze verdieping. 
Dit betreft een Business Lounge, vergaderruimte, eetgedeelte en presentatie ruimte. 
Een mooie plek waar je zo kunt beginnen met werken. 

Prijzen zijn vanaf € 350,00 All-in per maand.

Dit betekent dat je voor een vast bedrag per maand direct je kantoor kan betrekken.

Tevens is het mogelijk om additioneel een parkeerplek bij te huren. 

De volgende services zijn inclusief; 

-Servicekosten
-Schoonmaak algemene zones
-Internetverbinding en wifi in algemene zones 
-Stoffering kantoor

-Gebruik interactieve intercom

6 nieuwe Luxe Business Units in L'Arc en Ciel

Media

Nieuwsarchief

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Spoetnik 10-64, Amersfoort Op een schitterende zichtlocatie langs de rijksweg A1 is op het moderne bedrijventerrein ‘Calveen’ het kantoorpand ‘Galileo’ gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 8 bouwlagen,hierdoor is het een ‘landmark’ die vanuit de verre omtrekte zien is. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn zorgen voor een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het totaal vloeroppervlakte is 5.320 m². Hanzeweg 1, Deventer Kantorencomplex "Zeus" is gelegen aan de Hanzeweg, direct aan de A1, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van het centrum van Deventer. Zeus is onderdeel van een complex van drie gebouwen die allen een verschillende hoogte en uitstraling hebben. Zeus is het eerste en daarme het meest in het oog springende gebouw. Op de begane grond bevindt zich niet alleen de entree van het gebouw maar ook een overdekt parkeerdek. De overige parkeerplaatsen bevinden zich op het daarboven gelegen parkeerdek. Totaal vloeroppervlakte is 5.232 m² verdeeld over acht verdiepingen. Mr. H.F. de Boerlaan 32-40, Deventer Direct aan de buitengracht bevindt zich het kantoorgebouw 'Nieuwe Poort II'. 'Nieuwe Poort II' is een tweeling zusje van 'Nieuwe Poort I'. Beide gebouwen vormen samen de poort naar het centrum van Deventer. Beide gebouwen zijn onder architectuur van Mario Botta ontworpen en vormen lust voor het oog en zijn een markante verschijning in Deventer. Het totale kantooroppervlakte bedraagt 2.878 m2