Nieuws

16 december 2019

Brivec lanceert BusinessCenter.nl

Vastgoedbelegger Brivec uit Nunspeet heeft sinds 2015 fors geïnvesteerd in de aankoop en transformatie van leegstaande kantoren. Zij heeft inmiddels een portefeuille opgebouwd van 15 locaties die gelegen zijn in het noordoosten van Nederland.

Onze focus is deze panden te verbouwen naar een Business Center met veel algemene faciliteiten en hierbij een juiste mix van kleine kantoorunits en grotere huurders te creëren. Elk pand heeft zijn eigen naam, huisstijl en website gekregen.

Dit laatste zorgde voor weinig synergie tussen de locaties en het opbouwen van een landelijk merk werd hiermee lastig.

Middels de lancering van BusinessCenter.nl zullen alle vestigingen onder dit platform komen te vallen. BusinessCenter.nl wordt het merk en portal van onze locaties in Nederland.
De locaties behouden hun eigen naam en worden omgebouwd in de huisstijl en inrichting van BusinessCenter.nl.

In het tweede kwartaal van 2020 zal de mogelijkheid voor huurders beschikbaar komen om in te loggen in het BusinessCenter account. Hiermee kunnen zij in de eerste fase van het platform vergaderruimtes reserveren en algemene informatie over het pand terug vinden. Het streven is om deze online faciliteiten snel uit te bouwen in de loop van 2020.

De panden die wij kopen zijn gunstig gelegen bij (snel)wegen en/of openbaar vervoer. Niet alleen de algemene faciliteiten die wij aanbrengen zijn voor ons en onze huurders van belang, tevens streven wij ernaar om het pand zo energiezuinig mogelijk te maken.

Duurzaamheid staat hoog op onze agenda, waarbij de basis van alle locaties een energielabel A is voor 2023. Waar mogelijk wordt de lat nog hoger gelegd; LED verlichting, zonnepanelen, warmte terugwinning en gescheiden afval is een kleine greep uit de verduurzaming die inmiddels doorvoeren in onze panden.
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er altijd laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen beschikbaar zijn, om ook het elektrisch rijden en fietsen te stimuleren

In de toekomst delen wij meerdere deelfaciliteiten aan, zoals deelfietsen en deelauto's op de verschillende vestigingen.

Vanaf vandaag kijkt u voor een kantoor ruimte op www.BusinessCenter.nl en heten wij je van harte welkom op een van onze locaties.

Brivec lanceert BusinessCenter.nl

Nieuwsarchief

Aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 'Ossengaarde' Nunspeet

Aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 'Ossengaarde' Nunspeet

Vrijdag 12 april heeft Marco van den Hoorn (Brivec BV) de aannemingsovereenkomst met Wim Prins van Prins Bouw uit ’t Harde getekend voor de bouw van 21 appartementen aan de Marktstraat, op de locatie van het voormalige postkantoor. In het bijzijn van de architect Michel Kobussen van Ebbens Architecten en makelaar Lambert van de Weerd van Makelaardij Van de Weerd, werd de handtekening gezet in de oude raadszaal van het oude gemeentehuis, wat nu het kantoorpand is van Brivec. Marco van den Hoorn: ‘Een mooie stap verder in de voorbereidingen voor de verkoop van 21 prachtige appartementen op een mooie, centrale locatie in het dorp Nunspeet. De voorbereidingen lopen ruim 1,5 jaar, maar nu komt het dichtbij. In Prins Bouw hebben wij een goede en degelijke partij gevonden die de hoogwaardige bouw zal gaan verzorgen’. Wim Prins: ‘Wij zijn uiteraard gepast trots dat wij op zo’n prominente plek in Nunspeet een mooi complex te mogen bouwen. De opdracht was om een hoogwaardig gebouw neer te zetten, wat ook eigentijds moet zijn op gebied van duurzaamheid. Daar is hard aan gewerkt met als resultaat dat de appartementen aardgasloos gebouwd gaan worden’. Aan de Marktstraat zal op de oude locatie van het postkantoor een mooi, eigentijds complex komen met 21 appartementen die variëren in oppervlakte en type. Lambert van de Weerd: ‘De locatie leent zich uitstekend om daar appartementen te realiseren, op loopafstand van vrijwel alle voorzieningen van het dorp. Daardoor is het ideaal voor de doelgroep ‘senioren’ die gelijkvloers willen wonen. Er komen twee varianten met twee en drie kamerappartementen met een fietsenberging in de kelder en een parkeerplaats achter op het terrein. Naast de ideale locatie is het ook nog eens uniek dat deze appartementen gasloos gebouwd zullen worden. Lage maandlasten dus!’.

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Spoetnik 10-64, Amersfoort Op een schitterende zichtlocatie langs de rijksweg A1 is op het moderne bedrijventerrein ‘Calveen’ het kantoorpand ‘Galileo’ gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 8 bouwlagen,hierdoor is het een ‘landmark’ die vanuit de verre omtrekte zien is. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn zorgen voor een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het totaal vloeroppervlakte is 5.320 m². Hanzeweg 1, Deventer Kantorencomplex "Zeus" is gelegen aan de Hanzeweg, direct aan de A1, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van het centrum van Deventer. Zeus is onderdeel van een complex van drie gebouwen die allen een verschillende hoogte en uitstraling hebben. Zeus is het eerste en daarme het meest in het oog springende gebouw. Op de begane grond bevindt zich niet alleen de entree van het gebouw maar ook een overdekt parkeerdek. De overige parkeerplaatsen bevinden zich op het daarboven gelegen parkeerdek. Totaal vloeroppervlakte is 5.232 m² verdeeld over acht verdiepingen. Mr. H.F. de Boerlaan 32-40, Deventer Direct aan de buitengracht bevindt zich het kantoorgebouw 'Nieuwe Poort II'. 'Nieuwe Poort II' is een tweeling zusje van 'Nieuwe Poort I'. Beide gebouwen vormen samen de poort naar het centrum van Deventer. Beide gebouwen zijn onder architectuur van Mario Botta ontworpen en vormen lust voor het oog en zijn een markante verschijning in Deventer. Het totale kantooroppervlakte bedraagt 2.878 m2