Nieuws

16 december 2019

Brivec lanceert BusinessCenter.nl

Vastgoedbelegger Brivec uit Nunspeet heeft sinds 2015 fors geïnvesteerd in de aankoop en transformatie van leegstaande kantoren. Zij heeft inmiddels een portefeuille opgebouwd van 15 locaties die gelegen zijn in het noordoosten van Nederland.

Onze focus is deze panden te verbouwen naar een Business Center met veel algemene faciliteiten en hierbij een juiste mix van kleine kantoorunits en grotere huurders te creëren. Elk pand heeft zijn eigen naam, huisstijl en website gekregen.

Dit laatste zorgde voor weinig synergie tussen de locaties en het opbouwen van een landelijk merk werd hiermee lastig.

Middels de lancering van BusinessCenter.nl zullen alle vestigingen onder dit platform komen te vallen. BusinessCenter.nl wordt het merk en portal van onze locaties in Nederland.
De locaties behouden hun eigen naam en worden omgebouwd in de huisstijl en inrichting van BusinessCenter.nl.

In het tweede kwartaal van 2020 zal de mogelijkheid voor huurders beschikbaar komen om in te loggen in het BusinessCenter account. Hiermee kunnen zij in de eerste fase van het platform vergaderruimtes reserveren en algemene informatie over het pand terug vinden. Het streven is om deze online faciliteiten snel uit te bouwen in de loop van 2020.

De panden die wij kopen zijn gunstig gelegen bij (snel)wegen en/of openbaar vervoer. Niet alleen de algemene faciliteiten die wij aanbrengen zijn voor ons en onze huurders van belang, tevens streven wij ernaar om het pand zo energiezuinig mogelijk te maken.

Duurzaamheid staat hoog op onze agenda, waarbij de basis van alle locaties een energielabel A is voor 2023. Waar mogelijk wordt de lat nog hoger gelegd; LED verlichting, zonnepanelen, warmte terugwinning en gescheiden afval is een kleine greep uit de verduurzaming die inmiddels doorvoeren in onze panden.
Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er altijd laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen beschikbaar zijn, om ook het elektrisch rijden en fietsen te stimuleren

In de toekomst delen wij meerdere deelfaciliteiten aan, zoals deelfietsen en deelauto's op de verschillende vestigingen.

Vanaf vandaag kijkt u voor een kantoor ruimte op www.BusinessCenter.nl en heten wij je van harte welkom op een van onze locaties.

Brivec lanceert BusinessCenter.nl

Overige recente berichten