Nieuws

11 maart 2019

Brivec voorziet meerdere panden van LED verlichting

In september 2018 zijn wij begonnen met de duurzame investering voor LED verlichting. Vorig jaar zijn Business Center The Rock in Groningen en Business Center Leusden aan de Fokkerstraat voorzien van LED verlichting. Door de postitieve ervaringen en het duurzaamheidsaspect hebben wij nogmaals 2 panden voorzien door de firma Saled van LED verlichting, The Offish Building in Harderwijk en Business Center Oosterwolde. 

De vervanging van de conventionele verlichting door LED verlichting zorgt voor hoge besparingen, de investeringen zullen daardoor in respectievelijk 2,8  en 3,2 jaar zijn terugverdiend.

Voor dit jaar staan de panden Leonard Springerlaan 701, Groningen, Prins Willem Alexanderlaan 701 Apeldoorn, Plesmanstraat 2 Leusden en Business Center Meppel op de planning.

Brivec voorziet meerdere panden van LED verlichting

Media

Nieuwsarchief

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Spoetnik 10-64, Amersfoort Op een schitterende zichtlocatie langs de rijksweg A1 is op het moderne bedrijventerrein ‘Calveen’ het kantoorpand ‘Galileo’ gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 8 bouwlagen,hierdoor is het een ‘landmark’ die vanuit de verre omtrekte zien is. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn zorgen voor een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het totaal vloeroppervlakte is 5.320 m². Hanzeweg 1, Deventer Kantorencomplex "Zeus" is gelegen aan de Hanzeweg, direct aan de A1, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van het centrum van Deventer. Zeus is onderdeel van een complex van drie gebouwen die allen een verschillende hoogte en uitstraling hebben. Zeus is het eerste en daarme het meest in het oog springende gebouw. Op de begane grond bevindt zich niet alleen de entree van het gebouw maar ook een overdekt parkeerdek. De overige parkeerplaatsen bevinden zich op het daarboven gelegen parkeerdek. Totaal vloeroppervlakte is 5.232 m² verdeeld over acht verdiepingen. Mr. H.F. de Boerlaan 32-40, Deventer Direct aan de buitengracht bevindt zich het kantoorgebouw 'Nieuwe Poort II'. 'Nieuwe Poort II' is een tweeling zusje van 'Nieuwe Poort I'. Beide gebouwen vormen samen de poort naar het centrum van Deventer. Beide gebouwen zijn onder architectuur van Mario Botta ontworpen en vormen lust voor het oog en zijn een markante verschijning in Deventer. Het totale kantooroppervlakte bedraagt 2.878 m2