Nieuws

28 augustus 2018

Nieuw aangekocht: Peppelkade 62-66, Houten

Een markant bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Peppelkade met zelfstandige bedrijfsunits. Door de mogelijkheden voor bedrijven met een bedrijfs, kantoor en/ of showroomfunctie (of een combinatie hiervan) onderscheidt het gebouw zich ten opzichte van het overige aanbod in dit segment. Zeker door de aantrekkelijke huurprijzen, flexibele huurtermijnen, ruime parkeergelegenheid, turn key opleveringniveau en de logistiek gunstige ligging is dit gebouw interessant voor diverse ondernemingen.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 3.300 m² bruto vloeroppervlak, welke is onderverdeeld in zelfstandige kantoor-/ showroom of bedrijfsunit(s). de units zijn eenvoudig onderling te schakelen tot grotere ruimte(n).

Bij het complex zijn in totaal 49 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Nieuw aangekocht: Peppelkade 62-66, Houten

Media

Nieuwsarchief

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Spoetnik 10-64, Amersfoort Op een schitterende zichtlocatie langs de rijksweg A1 is op het moderne bedrijventerrein ‘Calveen’ het kantoorpand ‘Galileo’ gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 8 bouwlagen,hierdoor is het een ‘landmark’ die vanuit de verre omtrekte zien is. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn zorgen voor een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het totaal vloeroppervlakte is 5.320 m². Hanzeweg 1, Deventer Kantorencomplex "Zeus" is gelegen aan de Hanzeweg, direct aan de A1, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van het centrum van Deventer. Zeus is onderdeel van een complex van drie gebouwen die allen een verschillende hoogte en uitstraling hebben. Zeus is het eerste en daarme het meest in het oog springende gebouw. Op de begane grond bevindt zich niet alleen de entree van het gebouw maar ook een overdekt parkeerdek. De overige parkeerplaatsen bevinden zich op het daarboven gelegen parkeerdek. Totaal vloeroppervlakte is 5.232 m² verdeeld over acht verdiepingen. Mr. H.F. de Boerlaan 32-40, Deventer Direct aan de buitengracht bevindt zich het kantoorgebouw 'Nieuwe Poort II'. 'Nieuwe Poort II' is een tweeling zusje van 'Nieuwe Poort I'. Beide gebouwen vormen samen de poort naar het centrum van Deventer. Beide gebouwen zijn onder architectuur van Mario Botta ontworpen en vormen lust voor het oog en zijn een markante verschijning in Deventer. Het totale kantooroppervlakte bedraagt 2.878 m2