Nieuws

10 september 2018

Nieuwste ontwikkelingen bij Het Ommeland

Deze week wordt de eerste heipaal voor ons nieuwbouw project Het Ommeland in de grond geslagen. Ook de omgevingsvergunningen zijn allemaal binnen van de gemeente Groningen. We kunnen dus langzaam aan beginnen. 

Op het dak van De Ommelanden hebben we een webcam geïnstalleerd. Deze streamt live de actuele beelden zodat u alle werkzaamheden kunt volgen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Het Ommeland, schrijft u zich dan in  op de website Het Ommeland.nl

Aanpak Ring West wordt steeds duidelijker

De aanpak van Ring West is in voorbereiding; en wat belooft het mooi te worden! Één ding is zeker; de ring wordt verdiept aangelegd! We zijn enorm blij dat er eindelijk een helder beeld is van de toekomstige situatie; bekijk de video vanaf 2:11 min.

Nieuwste ontwikkelingen bij Het Ommeland

Media

Nieuwsarchief

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Net aangekocht; 3 nieuwe kantoorpanden in onze portefeuille

Spoetnik 10-64, Amersfoort Op een schitterende zichtlocatie langs de rijksweg A1 is op het moderne bedrijventerrein ‘Calveen’ het kantoorpand ‘Galileo’ gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 8 bouwlagen,hierdoor is het een ‘landmark’ die vanuit de verre omtrekte zien is. De toegepaste architectuur met gemetselde gevels, forse glaspartijen, geaccentueerde entreepartij en de overstekende daklijn zorgen voor een representatieve en hoogwaardige uitstraling. Het totaal vloeroppervlakte is 5.320 m². Hanzeweg 1, Deventer Kantorencomplex "Zeus" is gelegen aan de Hanzeweg, direct aan de A1, één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van het centrum van Deventer. Zeus is onderdeel van een complex van drie gebouwen die allen een verschillende hoogte en uitstraling hebben. Zeus is het eerste en daarme het meest in het oog springende gebouw. Op de begane grond bevindt zich niet alleen de entree van het gebouw maar ook een overdekt parkeerdek. De overige parkeerplaatsen bevinden zich op het daarboven gelegen parkeerdek. Totaal vloeroppervlakte is 5.232 m² verdeeld over acht verdiepingen. Mr. H.F. de Boerlaan 32-40, Deventer Direct aan de buitengracht bevindt zich het kantoorgebouw 'Nieuwe Poort II'. 'Nieuwe Poort II' is een tweeling zusje van 'Nieuwe Poort I'. Beide gebouwen vormen samen de poort naar het centrum van Deventer. Beide gebouwen zijn onder architectuur van Mario Botta ontworpen en vormen lust voor het oog en zijn een markante verschijning in Deventer. Het totale kantooroppervlakte bedraagt 2.878 m2