Het Bankgebouw, Nunspeet

Het Bankgebouw, Nunspeet

Het Bankgebouw, Nunspeet

Het Bankgebouw, Nunspeet

Midden in het Centrum van Nunspeet staat Het Bankgebouw. Dit gebouw uit de 80-er jaren deed jaren dienst als kantoor voor de Rabobank. In 2006 heeft Brivec dit omgebouwd tot winkel-, woon- en kantoorpand waarbij enkel de fundatie alsmede de draagconstructie en vloeren bewaard zijn gebleven. Middels een volledig nieuw opgetrokken buitengevel / 'schil' heeft het pand een nieuwe eigentijdse uitstraling gekregen en voldoet aan de hedendaagse criteria. Wij vertrouwen er op met deze ontwikkeling een waardevolle bijdrage te hebben geleverd aan de uitstraling van het Nunspeetse kernwinkelgebied en het nieuw ingerichte marktplein.  

Facts

2.008 M2
19 HUURDERS

In het Bankgebouw aan de Dorpstraatzijde treft u op de eerste verdieping 8 volledig trendy 'plug and play' ingerichte kantoorruimtes aan. Naast de ingerichte kantoren hebben we ook een aantal flexplekken ter beschikking. Op de begane grond aan de markt en in de Dorpsstraat hebben de winkels van Stout! Jeans, restaurant De Keiler en de Rabobank zich gevestigd. 

Op de eerste en bovenste verdieping zijn ook 7 prachtige ruime appartementen met (dak)terras gerealiseerd deze appartementen zijn van alle gemakken zijn voorzien.

Huurders

Stout! Jeans - De Keiler - Rabobank -  Foto Veldman -  Grip Adviseurs - ZZP administratiebureau - SU Computers - Cambridge Weight Plan - Finzie - Improvit - Wolleswinkel Advocaten - BDE Personeelsdiensten

Bekijk de foto's (12)

Tags

  • Kantoren
  • Retail
  • Residentieel