L'Arc en Ciel, Deventer

L'Arc en Ciel, Deventer

L'Arc en Ciel, Deventer

L'Arc en Ciel, Deventer

Over bijzondere panden gesproken; Wat een blikvanger! Rijdend op de A1 vanuit richting Apeldoorn steekt dit kleurrijke pand scherp af tegen de ‘skyline’ van Hanzestad Deventer. Naar verluidt is dit het meest gefotografeerde kantoorpand van Nederland. Al googelend zijn er zoveel fraaie plaatjes op het wereld wijde web te vinden dat we dit beginnen te geloven. Dit prachtige kantoorpand kleurt bij lichtinval onder diverse hoeken anders op en heeft daarom de naam L'Arc en Ciel gekregen, de franse vertaling voor 'de regenboog'.

Facts

5.245 M2
6 HUURDERS
94 PARKEERPLEKKEN

Het kantoorgebouw is gelegen aan de rand van kantorengebied Hanzepark. Met een omvang van maar liefst ruim 5.200 m2 en een zeer multifunctionele indeling kunnen meerdere organisaties van verschillende pluimages en omvang gehuisvest worden. De installaties en materialen garanderen een optimaal werkklimaat en geven het gebouw een luxe en zeer representatieve uitstraling.
Kantoorgebouw L'Arc en Ciel heeft een fraaie zichtlocatie en is gelegen aan de in- en uitvalswegen van het centrum van Deventer. De A1 ligt op slechts 500 meter afstand. De Zutphenseweg is tevens de doorgaande weg naar Raalte en Zwolle.

Huurders

Stipp BV, HMR-Reclame, Trajectplanner.nl, Fringe Company, Peree Bouw Advies, Wemessage.nl - Infense Advocaten

Rondkijken

Tags

  • Kantoren