THE ROCK, Groningen

THE ROCK, Groningen

THE ROCK, Groningen

THE ROCK, Groningen

Bedrijfsverzamelgebouw The Rock aan de Atoomweg is een unieke kantoor en event locatie. Dit robuuste pand is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep direct aan de toe- en afrit van de ring Groningen. Waar voorheen talloze medewerkers van KPN werkzaam waren, wordt dit unieke pand nu behuisd door een gemeleerde groep ondernemers uit alle denkbare sectoren. Zowel het huren van een kleine individuele unit of een groter oppervlak, bestaande uit een of meerdere units is mogelijk. 

Facts

5419 M2
46 HUURDERS
199 PARKEERPLEKKEN
5 ALGEMENE VERGADERRUIMTEN
2 GROTE VERGADERZALEN
1 KANTINE VAN 400 M2
1 GORILLA

Uw gasten en zakenrelaties worden professioneel ontvangen door onze receptionist. Op iedere verdieping zijn algemene vergaderruimtes aanwezig; deze zitten in de scherpe all-in prijs inbegrepen. Gezellig samen lunchen doe je in de kantine van maar liefst 400 m2 of op het fraai aangelegde besloten terras welke is voorzien van een riante vijver, een levensgrote gorilla en de nodige elektrapunten om lekker buiten te werken. een evenement of een presentatie; alle faciliteiten zijn aanwezig ( tegen geringe vergoeding ) om een event met ruim 100 bezoekers te organiseren. Parkeren is ruimschoots aanwezig op eigen terrein en uiteraard gratis. Tot slot zijn er in de kelder ruimtes van verschillende afmetingen te huur voor bijvoorbeeld ondernemers met een webshop. 

Huurders

Alfa College, De Goede Gastvrouw, DTC De Technologie Cooperatie, EmpowerMi, De Fotolocatie Groningen, FRIS!, GREK Groninger Energie Koepel, Ikonderneemhet.nl, Kantoor Groningen, De Kapitaalfabriek, Kuiper & de Vries Vastgoedbeheer, Leapsix, M&S Solutions, Master of Workflow, Nian Uitgevers, OTP, Prender, Pro Students uitzendbureau, PTA Securatiy, Secure Apps, Sheepy, Trias Informatica, Viear, Writsersh, Nexu, Vipharma, Target Holding, Boost, BJJ Fightgear.com, Silverstone Studio, Keuringarts Noord Nederland, SharkMark, De Inkoop Adviesgroep bv, NorthChain, Studio Guichard - Van Leeuwen Communicatie - Satysfact

Tags

  • Kantoren